Burelen

Reiss Eco N
Burelen
19

Burelen

Zowel voor design als functionele burelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren italiaans design met duitse grundlichkeit, voorzien van ruime kabelgoten, kabeldoorvoeren en of schuifbladen. Wij bieden een gamma van stabiele, ergonomische burelen aan, die zowel kunnen gebruikt worden als enkele werkplek of voor meerdere personen. Kom gerust eens langs en laat u inspireren in onze showroom.

Goed gekozen meubilair is de concretisering van uw bedrijfsfilosofie in tastbare producten. We combineren praktische voordelen en esthetische uitspattingen in één kantoorconcept dat in lijn ligt met de mensen die er in werken. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partners zoals Reiss, Ragnars, Walter Knoll, Vitra, Wiesner-Hager, Fantoni, Frezza...

Maak een afspraak

Bureaustoelen

vitra-am-chair
Bureaustoelen
13

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is noodzakelijk om in optimale omstandigheden te functioneren zonder gezondsheidsklachten, daarom vindt u bij ons enkel ergonomische bureaustoelen. Bij ons gaan ergonomishce functionaliteit en technische elegantie hand in hand. Wij begeleiden u bij de aankoop van uw bureaustoel en komen tot bij u op de werkvloer, zodat iedereen zijn bureaustoel kan instellen en gebruiken zoals het hoort.

Door samen te werken met topnamen zoals Vitra, Wilkhahn, Viasit en Wiesner Hager, enz... hebben wij de kennis en ervaring in huis om u te helpen met de configuratie van uw bureaustoel. 

Maak een afspraak

Opbergen

dieffiebi-primo-schuifdeur
Opbergen
11

Opbergen

Ondanks dat de wereld in een snel tempo digitaliseert is er altijd nood aan opbergruimte. Wij bieden u een andere kijk op opberging, hoe gaan we om met persoonlijke zaken, voorzien we hiervoor een ladenblok, locker of appellades?

Wij beschikken over een breed gamma van schuifdeurkasten tot draaideurkasten, van een toolbox tot een verrijdbaar archief. Contacteer ons gerust, en samen zoeken we naar de beste oplossing.

Opbergen is meer dan alleen kastruimte, het biedt ook de mogelijkheid om de uitstraling van uw kantoor aan te passen, door middel van plafondhoge kasten of kastenwanden.

Ons partnership met Citterio laat ons toe om kwalitatief hoogstaande kastenwanden af te leveren die naadloos passen in iedere kantooromgeving

Maak een afspraak

Directie

fantoni-multipliceo
Directie
5

Directie

Een directiekantoor zorgt voor uitstraling, maar geeft u ook de nodige privacy. Een directiekantoor is meer dan alleen een bureau, het is een ruimte om te vergaderen, om te communiceren, om leiding te geven. 

Een directiekantoor is net dat tikkeltje anders, iets meer standing, uitstraling zonder patserig te willen doen. 

Met partners als RagnarsWalter-KnollVitra, Fantoni, Frezza, enz... beschikken wij over een ruim gamme aan directie meubilair naar ieders smaak en budget.

Maak een afspraak

Projecten

Laat u inspireren door onze talrijke projecten in totale kantoorinrichting