Formeel vergaderen

e5-meeting-image-1-lr
Formeel vergaderen
10

Formeel vergaderen

Een vergaderzaal is meer dan alleen een plaats om te vergaderen. Het is niet alleen uw visitekaartje naar potentiële klanten toe, maar bepaalt ook uw uitstraling. Van een zakelijk tot jeugdig imago, de juiste vergaderzaal stimuleert de creativiteit en productiviteit in uw bedrijf.

Wij helpen u streven naar perfectie, geen slordige kabels die vanonder de tafel uitpuilen maar een verzorgde look. Draadloos presenteren, interactief vergaderen of video-conferening, Joye kantoor weet er raad mee.

Door samen te werken met merken zoals Vitra, Walter Knoll, Wiesner-Hager, Wilkhahn, Fantoni, enz... creëert Joye kantoor de vergaderzaal waar u trots kan op zijn. 

Maak een afspraak

Informeel vergaderen

alcove-cabin-highback-two-seater-98135-master
Informeel vergaderen
9

Informeel vergaderen

Communicatie is van levensbelang voor een onderneming, maar daarom heeft niet iedere meeting behoefte aan een vergaderzaal. Korte interne meetings kunnen bijvoorbeeld staand plaatsvinden, dit verhoogt de concentratie van de werknemers en kort ook de duur in van de meeting.

Deze kunnen ook plaatsvinden in aangename zitelementen, deze verzekeren de privacy en zorgen ook voor een aangenaam kader, waar ideeën en oplossingen voor uw bedrijf bedacht kunnen worden.

Bij Joye kantoor vindt u een ruim gamma aan informele vergaderplekken voor ieders budget, desnoods creeëren we deze op maat van uw bedrijf en werknemers.

Maak een afspraak

Flexibel vergaderen

wiesner-hager-skill
Flexibel vergaderen
3

Flexibel vergaderen

Vandaag een conferentie voor honderd personen, morgen een opleiding voor achtentwintig personen. Ieder seminarie of opleidingsruimte heeft nood aan flexibiliteit en daarin kan Joye kantoor u helpen.

Door ons uitgebreide assortiment van klapbare, verrijdbare en koppelbare tafelsystemen is Joye kantoor in staat om verschillende tafelconfiguraties aan te bieden die u in staat stellen om iedere maal de juiste vergaderruimte te voorzien.

Hiervoor werken we samen met met verschillende gerenomeerde fabrikanten, zoals Vitra, Wiesner-Hager, Wilkhahn enz... 

Maak een afspraak

Projecten

Laat u inspireren door onze talrijke projecten in totale kantoorinrichting