De voordelen van totaalinrichting

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Joye kantoor staat garant voor uw project van ontwerp tot afwerking. Wij begeleiden u van de tekentafel tot de werf.

Concreet: u heeft als bedrijfleider één aanspreekpunt voor de volledig realisatie van uw project: Joyekantoor.

 

Doordacht Concept

Doordacht concept

Klantgericht meedenken, gewontes in vraag durven stellen… dit zijn maar enkele van de vele criteria die we handhaven bij elk uniek project. Met focus op uw bedrijfsactiviteiten en rekening houdend met ergonomie en efficiency.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Kwaliteit staat centraal in onze filosofie. Wij streven naar kwalitatieve inrichtingen en producten met een lange levensduur die afbreekbaar of recyclebaar zijn en eenvoudig in onderhoud.

Betrouwbare partners

Betrouwbare partners

Voor onze inrichtingen werken we nauw samen met betrouwbare partners, elk gespecialiseerd op hun gebied. Zij voeren niet alleen uit, maar denken ook mee over de laatste technieken. Onze lange termijn relatie met onze partners zorgt voor een vlot verloop van de werkzaamheden.

Toonzaal als inspiratie

Toonzaal als inspiratie

In onze toonzaal kan u inspiratie opsnuiven voor uw project. Het eindresultaat moet passen bij uw bedrijfsfilosofie, het moet uw klanten aangenaam verassen en uw medewerkers motiveren en inspireren.

Volledig ontzorgen

Volledig ontzorgen

Joyekantoor staat klaar om vanaf casco uw project in te richten. Van slopen tot schilderen, van vloerbekleding tot plafondafwerking, van glaswanden tot kastenwanden, van burelen tot accessoires: Joyekantoor ontzorgt u voor de totaalinrichting van uw project.

Projecten

Laat u inspireren door onze talrijke projecten in totale kantoorinrichting