De voordelen van totaalinrichting

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Joye kantoor staat garant voor uw project van ontwerp tot afwerking. Wij begeleiden u van de tekentafel tot de werf.

Concreet: u heeft als bedrijfleider één aanspreekpunt voor de volledig realisatie van uw project; Joye Kantoor.

 

Volledige coördinatie

Doordacht indelingsplan

Klantgericht meedenken, gewoontes in vraag durven stellen... dit zijn maar enkele van de vele criteria die we handhaven bij elk uniek project. Het eindresultaat moet passen bij uw bedrijfsfilosofie, het moet uw klanten aangenaam verassen en uw medewerkers motiveren en inspireren.

Specialisten ter plaatse

Duurzame materialen

We streven ernaar uitsluitend met duurzame materialen te werken, die na een lange levensduur recyclebaar of afbreekbaar zijn.

Betrouwbare onderaannemers

Betrouwbare partners

Voor onze inrichtingen werken we nauw samen met betrouwbare partners, elk gespecialiseerd op hun gebied. Zij voeren niet alleen uit, maar denken ook mee over de laatste technieken. Onze lange termijn relatie met deze partners zorgt ervoor dat éénmaal gestart, alle werkzaamheden vlot verlopen.

Kantoor op maat

Coördinatie en opvolging

Elke inrichting wordt met zorg voorbereid en opgevolgd. U krijgt een direct aanspreekbare contactpersoon die alle activiteiten coördineert. We garanderen u een vlotte voortgang van de werken en houden u op de hoogte, want als bedrijfsleider hebt u wellicht andere zaken om handen dan een werf opvolgen.

Geen zorgen

Geen zorgen

Zo kan u met een gerust gemoed aan de slag in uw nieuwe omgeving, we blijven garant staan voor onze inrichtingen en dit tot uw volgende project zich aankondigt.

Projecten

Laat u inspireren door onze talrijke projecten in totale kantoorinrichting