Wie zijn we

Stefan Joye
Stefan Joye
Colette Kemseke
Colette Kemseke
Thibault Joye
Thibault Joye
Een totaalconcept

Een totaalconcept

Joye Kantoor biedt een totaalconcept op het vlak van kantoorinrichting. Bij ons koopt u meer dan een meubel... U kiest voor een kritische blik op uw project, doelgericht advies en topkwaliteit van topmerken. 

Een totaalconcept dat garant staat voor een zorgeloos parcours en een prima eindresultaat. Ons team bestaat uit vakbekwame professionals die niet enkel uitvoeren ... Ze brainstormen, overleggen, evalueren en adviseren hoe uw kantoor functioneel en aangenaam ingericht kan worden. We bedenken en creëren aangename werkomgevingen die afgestemd zijn op de hedendaagse praktische en esthetische professionele noden. 

Een efficiënt geconcipieerde kantoorruimte ademt inspiratie, werkt een creatieve geest in de hand en stimuleert een positieve sfeer en werklust in het algemeen. Ze haalt het maximum uit elke medewerker! De blokken van onze creatieve bouwdoos zijn producten van topkwaliteit. In onze uitgebreide portfolio kregen enkel topmerken hun welverdiende plaats.

We creëren een aangename werkomgeving

Joye kantoor

Joye kantoor staat al meer dan 50 jaar garant voor een performante kantoorinrichting. Met ondertussen de aanwezigheid van de derde generatie is de continuiteit verzekerd.

Joye kantoor beschikt over een ervaren en deskundig team die met jeugdig enthousiasme op zoek gaat naar de ideale oplossing voor iedere klant. Hierbij uiteraard rekening houdend met ieders budget. Dankzij de aanwezigheid van betrouwbare partners heeft Joye kantoor alle troeven in huis om van uw project een succes te maken.

Voor ons stopt een project niet bij levering. Wij zorgen voor de nodige opleidingen en service na verkoop.
Professioneel leveren en plaatsen is voor ons een must, daarom zal u meermaals een van ons met borstel of stofzuiger in de hand zien.

 

Projecten

Laat u inspireren door onze talrijke projecten in totale kantoorinrichting